FAMILY DINNER FOR 2 NIGHTS !!!!!!!!!

Pada 4Februari2012 
ada family dinner dekat Senimbong . Haha i can't remember what restaurant we ate :3
tapi seafood dan sangt sedap gila gila XD 


sebelah ini kakak kita , Nur Amalina Karim
this picture was taken in ibu's car



Hahhh , me and my sister :)
siapa lagi lawa ?ofc sayaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#orangsukaperasan


tunggu family sume datang dekat mc'd about half an hour :3



 orang tengah khusyuk makan :P 


nak cerita pasal cousin handsome kita ini XD 
ame dy Haziq~ baru darjah 2 . smlm masa tengah sebuk sebuk nak makan . pinggan wani just ada nasi tengah tunggu org pass lauk . ttbe cousin kte ni ckp "nahh" kita pandang . uolls dy ambilkan kita udang goreng tepung tu 2 ekor :B kita terus cakap "ishh , terima kasih~ alahi , sweetnyaa awak :3 gentleman nyewww" dy senyum jehhh Hahahahaha Haziq handsomeee XX


Pada 5Februari2012
having family dinner again at arab's restaurant in taman U area al-ikhsan tuu
kenyang wokkkk :O


dekat rumah lagi :P


hampehh , candid konon XD


Nur Amalina and Jasmin


Nur Amalina and Shafikah


the cutest girl in the world !!!!Nur Hazwani Karim :B


XXXXXXXXXXXXXXXXX
I LOVE ALL MY FAMILY MEMBERS SO MUCH !!!!!!
*here only severals pictures i can share :)

DITULIS OLEH ,
KAK YAYAH

kak Fariha XD

http://www.youtube.com/watch?v=X19Hz_5qIis&feature=share



Hye Farihaa !!!!!!#aku tahu Haa tak pernah buka blog aku takpe takpe :3
Kalau ikutkan banyak cerita kita nak share pasal kakak ini Hehe tapi tak payahlah~ ehh , kenapa aku rasa macam satu sekolah tahu aku minat Haa ini ?!? aku ke yang kecohkan ?lol tak tahulah . tapi obvious sangat ramai orang tahu . kadang kadang ada je orang sengaja sebut nama Haa depan aku -- Hahahaha aku suka sebenarnyaa !aku rasa malu bila orang tahu aku minat dia dan kitaorang takde pape pungggg XD mesti ramai cop aku SYOKSENDIRI kannn ?!?!! kawan jelah setakat ini . ahh , memang tak akan ada pape punya AKU JAMIN 99%   Haha , bagi aku kakak ini istimewa bukan oku -- istimewa sebab dy serba boleh XP sempoyy , kelakar , pandai , pandai nyanyi hahhhhhh , PERFECT LAHH SENANG !and i'm totally in love with her #bolehjalan 




Uolls nak tahu hari apa entah ibu jumpa frame ini . 
Ibu:siapa punya ?
aku:adik
Ibu:Ibu letak dekat sini ehh (meja dekat ruang tamu)
aku:hahhhh ?buat apa?tak payahh !
Ibu pun terus letak beberapa minit kemudian aku bergegas ambil balik frame ini dan simpan Hahahaha :D 
pernah satu hari time ibu ambil aku masa tu minggu balik Lalu lah depan sekolah . masa tuh aku tengah nak pakai sit belt . pandang sekolah ada Haa dan dy "bye bye" aku . aku pun membalas lambaian dy . ibu ckp "siapa tu?" aku "kawan" ibu "lelaki ke perempuan?" aku "perempuanlahh kan pakai tudung tu" ibu "ohh" 
*ketawa setan*


ucapan untuk Farihaa #pelik je panggil fariha XD :
Assalammualaikum :P
Haa , wani harap kita still kawan kayy :) I never regret knowing you in my life !Haa baik sangat sangat !wani tak pernah lupa dari detik petama kita berkawan sampai sekarang . I'll never forget you EVER !!!!even kita dah tak rapat macam dulu tapi perasaan wani dekat Haa tak pernah berubah I mean sayang sebagai kakak Bukan yang lain tuhh XD even kita tak bertegur macam last year tapi wani happy sebab at least dapat tenguk Haa dekat sekolah . wani selalu nak tegur Haa tapi wani tak berani . bila Haa jalan wani akan tenguk ataupun wani akan lambaikan tangan dekat Haa tapi Haa tak nampak pun sebab wani buat belakang Haa :P walaupun nampak bodoh tapi itulah yang wani selalu buat . kadang kadang wani nagis bila wani rindu Haa :3 amboi , kan dah jiwang !Hahahahaha , Haa jaga diri baik baik . be the best !good luck spm'12 !!!


"HAZWANI HEART FARIHA:]"

sekian .
       



DITULIS OLEH , 
NUR HAZWANI BINTI KARIM , 4PA

HARI INI KAU DATANG RIANG !!!

Hahh , tenguk tu thums up kan . thumbs up tu khas untuk kau seorang XD #aku tak tahu apa aku merepek Nak cerita pasal perkara yang berlaku beberapa minit lepas -- Fuhhh , aku sebenarnya tengah print gambar tetiba terasa nak online sambil cari gambar hello kitty untuk kak Paa  

Aku buka twitter then dekat TL aku penuh bualan mesra dua insan ini . aku pun mulalah menyakat mereka berdua . then , ad satu insan ini tweet sebegitu Aku bergurau sedemikian bahawa insan yang seorang tadi tu merajuk . Hahh , tiba tiba satu bencana berlaku . and i was like ERRRR ... aku takde niat puun . saja je nak bergurau petang petang ini . dahh jadi macam ini lepastuh semua ini mula dari akulah kan Okayy fine

Aku mintak maaf dan ada insan ini berkata maaf aku ditentang :) I'm glad to hear that . bagus cukup menghiburkan hati aku . lalu dia pun cakap sekian sekian sekian Maaflah saya memang seorang yang akan terima jawapan pertama . bagi saya jawapan pertama jujur dan ikhlas manakala jawapan seterusnyaa palsu dan hanya sedapkan hati seseorang . maaf sekali lagi .

Kepada tiga insan di twitter yang saya telah mengeruhkan keadaan di timeline . saya memohon maaf dari hujung bulu hidung sampai lubang hidung :) Haha mintak maaf lahh pada senior , kawan baik dan junior . salah saya , dan saya akui . ampun tau .

#kenapa kalau salah aku semua orang nampak dan semua orang marah aku tapi kalau salah orang lain tak ada orang pun nampak o.O JANGANLAH MEMILIH . JDI SEORANG YANG ADIL KAYY :) 

seikhlas setulus hati , 
Hazwani Karim

25JANUARI2012

HYE !!!!!
wani nak cerita pasal semalam . semalam lepas online wani tenguk tv sampailah ibu balik 11.30p.m . tengah tenguk tv wani makan buah jambu yang color merah tuhh dengan kuah rojak Yummyyy XD wani tenguk cerita india 'Mann' dekat tv2 sampailahh pukul 12.30p.m ttbe rumah blackout . Amboyyy nasib ada ibu kalau tak aku nagis weyhh :P ambil torchlight On tak boleh sbb tak charge -- atlast gunalahh fone aku yg berkuasa tinggi menghasilkan cahaya yang terang . keluar rumah nak tenguk semua orang ke blackout .

Uolls !keluar rumah sume org ada elektrik -- ibu dah mengamuk ahh apa lagi . then masuk rumah ibu ckp tidur jee . aku kejam mata tapi mmg tak boleh tidur . ttbe ibu ckp "adik , boleh tidur?" ku ckp "tak" ibu ckp "jom kita cari hotel ibu tak tahan panas" kteorg pun tukar baju lah kan dlm gelap gelap tuhh . then keluar rumh  gate rumah aku tak boleh ttup dari luar . ibu tekan remote tak boleh ttup . last last kteorg tinggalkan rumah dgn gate trbuka sikit .

ibu prg bank nak keluarkan duit . tahu tak kad bank ibu trtinggal dlm handbeg aku dlm bilik :3 ibu patah balik rumah aku masuk rumah pukul 1a.m masetuhh dgn kuasa lampu handfone aku prg naik bilik aku . SERAM DHOO aku mmg kuatkan iman je pagi tuhh :/ lepastuh prg Maybank dgn PublicBank dua dua tak boleh bt urusan -- luckly , aku ada rm168 . aku dgn ibu tidur dkt Hotel Marsbella dkt jalan Simbang . satu malam RM88 lepas duit yg aku ada . pukul 7 lebih ibu kejut ajak balik . balik rumah DAH ADA ELEKTRIKK !yeayyyyy !!!alhamdulilahh , syukur padaNya :) harap harap tkd lah blackout segala lagi Aminn :)

SEKIAN ...

HOSTEL 2012 AWESOMEEE (Y)


ASSALAMMUALAIKUM ,
Lama sungguh saya tak update blog kesayangan ini kan XD sebenarnya ada masa tapi malas nak menaip Hehe wani ada bayak sangat cerita sepanjang 17 hari di asrama Awesome bruhhhhh !!macam macam bende berlaku Hahahaha ada yang gembira dan ada yang duka :) 

Kita mulakan dengan yang gembira dulu XD apa yang gembira sangat ?entahlahh erk yang peting kalau boleh setiap hari wani akan ketawa tak kesahlah bende tu lawak sangat , lawak sederhana , lawak sikit dan tak lawak :3 wani asyik ketawa jee kadang kadang sampai tak ingat dunia :P nak cerita ini . @MusfiraMustafa adalah junior yang pertama tidur dengan wani :P Fira you should be proud Lol kteorg tidur sesame sebab ada sebab lahh yang membuatkan kteorg tidur same same BUT BUT kteorg tkd apalahhh -- jangan fikir lain kay ?alahh , dia junior wani dan wani senior dia , dia kawan wani dan wani kawan dia ITU SAHAJA . jangan nak making up story pulak lepasni ehh :3 since Faizaa sesi pagi ni kteorg mcm getting so close Auwww i love you baby !she's the one for now :P *ketawa besar* selalu jugaklah jumpa Adik sayang kite ni yang bertudung biru dan semakin hari semakin comel tapi semakin hitam sebab hoki kotlhh . jaga muka yee adik ku sayang . 

Hahh , lupa nak cakap wani dapat kelas idaman wani iaitu kelas Prinsip Akaun . orang orang penting 4PA yang dihati @HazieqahHouda @AyunPelik @DiyanaFaris @WardahWahid @JannahAzhan @IzzahAtira @RajaHakimah @NurAmalina @NikNurFarina @PuteriShafika @SophiaArifa @IntanNadiah @Nazirah @Farzana Hahhhh , stakat ini diaorang jelah yang rapat dengan aku yang lain entahlahhh . esok lusa baru kawan kott XD 

Itu yang dekat 4PA tapi kalau dekat asrama orang yang baik dengan wani @NurFarahana @SarahHusna @WardahWahid @ArzaqZulfaaAin @Asnizah @RajaNurHakimah @NurArinah @IzzahAtira @Zuhaila @Amanina @Sofea @IntanNazuha @Awfa @YuhaNajwa @Ericka @Jannah @Amirah @Sakinah @Musfirah @k.Rina @k.Nanie @k.Paa @k.Dila @k.Aten @k.Nilam @k.PqaNani @k.Yanie @k.Fatin @k.Ummul @k.Bella @k.Pipa @k.Muna @k.Fiza @k.Nurun @Nad @Anem @Wani @Eipa @Pain @Ilaika @Fhanaa @Eisya @Emma @Ika @Afiqah @Noni entahlahhh , semua orang baik act :) cume yang ini yang paling baik Hahahahahahaha sebenarnyaa ada banyak lagi cume tak boleh nak ingat time time macam ini XD I LOVE ASRAMAWATI GIRLS *HUGKISSES*


cerita pasal DUKA pulak lahh :3 
Pada 14januari2012 kan ada majlis pengetua tuhh . wani angkat bunga paha uolls XD comel kan *aku perasan sorg sorg* ptg tuhh lepas dah jumpa ibu segala aku mandi ptg lahh kan . after mandi tuhh aku baring atas katil . Nana dah turun studyroom . tinggal lah aku sorg . dah sorg sorg guling kiri guling kanan tetiba aku nagis . nak tahu sebab apa ?sebab aku rindu @FarihaPattinson :/ aku nagis sampai ada bekas bulat dkt cadar tuhh . dah teresak esak cepat cepat aku turun studyroom biar reda sikit . masuk studyroom Nana tanye knp ?aku ckp "rindu Haa" air mata terus jatuh menjurai lahh siakk :P Nana dgn Pip jahat gila dahlah tgh nagis dyorg nyanyi lagu Here Without You sumpah air mata aku lagi tak bleh berhenti . Then , prg dining dgn mata yg merah Imma Monstaaa !duduk dekat kerusi tak nak makan sebab tak ada mood tetiba aku continue nagis . aku control tak nak nagis tapi air mata yang keluar :3 Pip jahat salahkan kak Nurun . kesian kak Nurun tak thu pape . Kak Nurun dedicate buah anngur 4 biji aku makan lah b4 tdo :P keluar dining dduk dkt bendera nagis lagi -- time dyorg sembahyg aku dgn Nana naik dorm ambil baju kurung . aku baring atas katil dan nagis lagi -- AT LAST AKU BERHENTI NAGIS BILA NANA DENGAN PIP PAKSA AKU HAFAL DOA LEPAS SEMBAHYANG . AKU TERUS TAK NAGIS DAHH :) thanks Nana , Sarah , Asnizah , Ain and Pip cause understand me :* hari isnin tuh pun aku nagis sebab Haa -- aku nampak dia Ahhh , malas nak cerita Kbye

For noww , ini jeelah yang aku mampu nak cerita . cerita lain esok lahh . mak aku dah nak balik rumah . tak selesa bila dia ada aku sebuk dengan lappy . Kayy , I love person who loves me :* 

sincerely ,
WanyKarim