7 Months

7 Months ?Okayy , since Mac until October wani tunggu seseorang nihh (:
Dia istimewa sangat untuk wani . dia sorang sorangnyaa yang pernah wani tunggu selama 7 bulan . lama tuhh o.O  banyak kenangan pahit dan manis spnjg wani kenal dy . tapi semua tuhh wani jadikan kenangan terindah (: Tadi wani ternagis bila ingatkan semula semua kenangan . sedih gila . sampai tak bole benti nagis terus amik lappy >< Lappy can cheer me up when I'm alone . thanks lappy I give you some kisses Muah muah
Awak ,
wani mintak maaf atas segalanyaa . thanks sebab baik sangat dgn wani . hargai semuanya . awak baik sangat . kte doakan awk berjaya . sejujurnyaa , kte nak sangat ckp dkt awk 'I Love You' tapi kte tahu awk tak akn boleh jawab kalu kte ckp mcm tuhh sbb awk tak syg kte . kte sayang awk sangat sangat tau . awk kte nk tahu semua org yg minat awk kann . awk akn layan mcm mne awk layan kte ke ?Hahaha , kte tk paham knp bila kte ckp rindu awk akan ckp rindu jugak . bila kte stalk awk semua org yg ckp rindu dkt awk msti awk ckp rindu jugak -- any explaination ?Hahahaha tak apalah tak heran sangat pun lahh . tapi awk kne bangga awk org pertama yg sentiasa buat kte happy , senyum dan org yg paling lama kte tunggu . Wowww :O awk comel Hehehehe kte slalu perhatikan awk . kalau dtg sch tuhh tak cari awk 1 hari mcm incomplete kte pergi sch tau . kte msti cari awk tengok awk dari jauh pun jadilahh (: kte suke perhatikan awk lahh sbb awk comel Trololololo kdg kdg kte kecil hati dgn awk tau . tk tahu lahh sbb apa Hm kte slalu impikan yg 1 hari awk akn jadi milik kte tapi tuhh dlm mimpi kte . Alahh kte tahu lahh lagipun awk dh ad yg di hati . Siapalahh kte dkt awk kan ?entah entah minah tepi longkang jeh awk anggap LOL bila kte rindu awk kte akan tengok vid awk nyanyi Hehe so sweet untk girlfriend awk Hikhokhokhok walpaper handfone kte ad gamba kte berdua Ngeee really damn love that pict . Nama awk dlm contact kte ad '♥' Kihkihkihkih Dahlah asyik cerita pasal awk jee . awk bukan pernah nak cerita pasal kte pun . Oh , lupa kte kan Syok Sendiri . Kbye . Lyouu :*