Awak ?

Hey . Hye . Hoy . Hello . Assalammualaikum .

heyy , awk tahu tak ap perasaan kte bila nampak awk ?
Kte rase happy sangat sangat bila nmpk awk kalau boleh kte tak nak awk hilang dari pandagan kte .
awk tahu ap persaan kte bila awak depn mata kte ?
Kte rase malu sangat sangat kadang kadang hanya mampu tersenyum dan sebenrnyaa hati kte nihh melonjak kegembiraan sbb awk ad dpan mata kte .
awk tahu apa perasaan kte bila kawan kawan kte gurau yg awk minat dyorg atau dyorg minat awk ?
Kte rase marah sangat dan jeles walaupun kte tahu dyorg hanyalah bergurau dgn kte .
awk tahu apa perasaan kte bila awk tegur kte ?
Kte rasa 1 malam kne badi awk Hahaha akan sentiasa ingat apa awk tegur dkt kte dan senyum spnjg masa .
awk tahu apa perasaan kte bila awk peluk kte ?
Kte gembira sangat sangat awk (': gembira sampai tak terkata lagi dahh .
awk tahu apa perasaan kte bila awk text ?
Kte rasa bersyukur sangat sbb awk sudi text kte dan kte akan snyum bila baca text awk (:
awk tahu apa perasaan kte bila awk kirim salam dkt kte ?
Kte akan senyum selebar lebarnyaa dan terharu sangat awk .
awk tahu apa perasaan kte bila kte tahu awk dah ad girlfriend ?
Kte senyum awk (: kte mmg sedih sangat sbb awk tak bagitahu kte sendiri . kte yg tahu sendiri pasal nihh . kte merungut , membebel sbb kte rasa tak puas hati . tapi kte fake dpan awk like nothing happen but inside i'm broken .
awk tahu apa perasaan kte bila awk tak hargai kte atau barang yang kte bagi ?
Kte rasa sakit hati sangat sangat awk (:
awk tahu apa perasaan oranag yang dipermainkan ?
Rasa dia macam orang BODOH yang hina . walau dia tahu dia dipermainkan tapi dia tetap hargai orang yg memainkan dia . dia rasa gembira bila apa pun org tuh buat pada dia . dia rasa malu dgn oranag sekeliling awk sbb dia tak sedar yang dia tuh Syok Sendiri . Awk ?awk tak kesian dkt dia ke ?
awk tahu apa perasn kte tunggu awk selama 7 bulan ?
Kte rasa mcm bodoh sangat . semua orang tak akan paham apa yang kte rasa . kdg kdg kte rasa dihina . Hati kte sakit sangat awk . awk tak akan pernah paham kte .