Hostel ?

Balik hostel ?Hahahaha :D SEBENARNYAKAN !wani tak nak balik hostel lahh !
sebab Hostel mcm neraka lah jugak -- semua bende nak buat terbatas Tak sukelahh . Kalaulah dkt hostel tuh ada Astro . Wohoooo wani tak heran lah bila nak balik hostel nihh tv pun siaran kabur kabur Damn right ?Hahahahahaha wani nk pergi cs dgn PULSE . i miss the OLD PULSE :') skrg Aina dah tkde Hmm rindu nk tengok movie ramai ramai kann Alahh so sweet tapi bila dah masuk hostel nih tak boleh suke mak bapak tiri wani jee nak turun cs . Susah weyhh -- mmg tak boleh kalau jumaat minggu blik pun wani tk trfikir nk turun cs tapi fikir My Sweet Home Hikhok . Minggu nih wani baw Lappy wani dan srah bwa bradband dy nanti kteorg tkdelah bosan sgt kann . At least ada lah bende nak buat Hee tuh jee nk cerita (:


#aku meluat dg kw Sekarang