assalammualaikum :D

Helllo ! lamenyaa wani tak post blog nihh Hehe wani tak pergi sekolah mase Hari Khamis dgn Jumaat tuhh sebab demam . hari khamis tuh wani muntah Yuckss >< wani mmg totally tak sehat lah kan . dan Handfone wani dari rabu petang sampai sekarang tak ada pada wani :( I MISS MY FONE SO BADLY !

Hari ni wani tak ke sekolah sebab nak cerita ah nih knp :D 
smlm ptg dalam pukl 6p.m wani nk tlg kakak sidai baju b4 tuhh wani prg toilet
you now what Wani tengok muke wani terus wani jerit :O 
tahu takkkk Muka wani merah merah mcm org yg ad masalah muka 
wani dah nk nagis Ingatkan pencuci mka yg wani pakai buat muka wani mcm tuhh
wani geram wani amik pencuci mka wani Then wani campak dlm tong sampah 
Lepastuhh wani dah stress dgn muke wani tak habis habis wani mnjerit 1 rumah
Siapa tak stress muke dy ttbe buruk merah merah --
After jemur baju wani mandi dgn asyik pandang muke dkt cermin jee
Ttbe tgh nk cuci lengan wani bintik bintik merah banyak sgt dkt lengan
wani jerit panggil kakak Oh Goshhh #bersyukur
rase brsyukur sbb muke wani tkde jerawat merah merah tuhh :D
prg klinik Bio-Sucinas dkt Udaa 
Doktor ckp tk thu nihh knp dy kasi ubat dgn krim sapu
kalau 2 hari tak baik nk test darah sbb wani tk perna alergic dgn apa apa --
Then , doktor kasi mc sampai khamis Hikhokhokhok
Wani rehat jee lah dkt rumah nihh Haha
#Ika take a good care of my fone yaa ?
I miss all my girlfriends and My lovely Adik and also My love FR 
take care
Lol !