Boboyy



Hee . Ni Boboyy kite :D dah 1 minggu kte tk jmpe dy Hmm tadi kte dtg sch tapi dy tkde pulakk -- Okayy dy yg pkai baju MSSJ tuh WaniNor dan baju hijau tuhh WaniKa :) nick name kteorg comel kan Lol #aku mmg suke perasaan Haha mcm mne dy boleh jadi Boboy kte ?nk cerita lerh nihh 

Pada suatu malam yang hening #MTL kite jerit dkt stdyroom 'Aku nak Boyfriend !Siapa nak jadi Boyfriend aku' then ttbe ad suara mnjwb 'Aku nak jadi boyfriend kw' Haha aku terus mncari siapakah geranan yg bersuara tuhh dan rupanya WaniNor dan aku ckp begini 'EEE , meyh jadi Boyfriend aku' bermula dari situh lah aku panggil dy Boboyy :D dan aku Gegirl dy Lols *Ehhh , kterg main main jee bukan serious -- tak akn dtg satu perasaan lain dari berkawan antara aku dgn dy Okayy ?Hahaha Kbyeee


Me .