it's all about me :)

Assalammualaikum , Hello , Hye , Halo , Hai , Hey , Hoy , Yuhuuuuuuuuuuuuuuu !


Hehehehe yang dekat atas tuh kitelahh anak Pak Karim 
nk cerita sikit nihh , kite nihh mudah suke kat lelaki yang 'boleh tahan' then kte tersankut kat ..
FA dgn RIS kalau gabung jadi FARIS *tu tak wujud*
nak tahu tak kte minat dy dua org nihh since habis PMR
#mase tu dyorg takde girlf
nak rapat dgn dyorg ni mmg pyah dan kte tak berkawan pun dgn mereka 
Tapi ~ dyorg nihh ada girlf pada masa yang sama 
FA dgn SH dan RIS dgn NI 
Hahahaha dan kte ?hanya mampu tersenyumm dan menerima apa saja
aku redha je :S aku tak lawa mne nk ad boyf
mmglah org ckp we don't need boyf for now but teringin kottt
mugin bukan rezeki aku :)
aku selalu tak dapat orang yang aku suke I Don't Know Why :'(
Just My Luck maybeee .......
Hewhewhewhewhewhewhew
apa apa pun result dah nak keluar :3 *menggigil kaki , tangan*
mak aku tanya target aku . nak sedapkan hati dy 7kot
tapi kata hati kalau aku berani target 6 je kotlahh 
TAPI SIAPA JE TAK NAK 8A !aku nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !
sbb bt my arents roud of me dan tak rase malu dgn kengkawan dyorg :/ 
skrg , aku boleh REDHA , just wait and we'll see the result :)
tapi aku dah pesan dkt ibu terima je r esult apa pun aku dapat .
dy ckp okay tapi jgn bt dy sakit hati mmg kene --
Kayyyy , mommm !
that's all for now !nak cakap ni kite rindu Nur Fariha bt Abdul Razak :)



sincerely , 
WanieYayahKar :) love uolls