Tadi tadi tadi :{

TADI , 
aku bangun tdo selalunyaa aku akan cuba engat balik apa yg aku mimpi XD
MALAM TADI AKU MIMPI cengini dekat sekolah ada WATER THEME PARK dhoo .
cool giler sial mimpi aku Haha #aku cerita yang aku engat jee dan org yg aku engat dlm mimpi tuhh je
 yg aku engat raja , oya , fad dgn alahh membe baik dyorg yg pendek pendek tuhh
kte yg mlyn dyorg nak turun gelongsor air tuhh Sumpahh best giler babi dhooo !
then then , kte tk engat apa jadi ttbe jee terus smpie surau bersame hurun aqilah dan mencari puak 3sd
at last jmpe puak puak 3sd jugak Haha
skippppppppp <---- tk engat
ttbe je smpie kantin dduk makn dgn siapa tk engat tapi ada Zaimahh Nuur 1 meja mkn dgn dy dan bergosip dgn dy skali Hahahaha #ini kelakar
tgh gossip kann Fariha asyik lalu lalang dkt meja makn kteorg Comelnyaaa
Tuhh je yg aku mimpi tapi dah 3 hari aku mimpi Air :/ hmm , hope its brings good luck for me :)
Okayy , cerita Tadi yee aku prg Jusco dan SALE mmg menggilakan aku lah kan
aku nak mintak ibu duit aku kan suke shopping tapi kesian ibu duit dy kne telan dgn mesin
mase dy bayar duit kete So dy ckp dy shot sikit tunggu gaji tgh bulan
after aku prg brands outlet aku tnguu mak aku dgn cousin aku prg Justin beli selipar
aku dduk dkt kerusi dpan newsbalance Ada 1 persoalan dan perasaan dtg secara ttbe :{
aku termenung tgk butik butik yang sale nihh terdetik 1 nama keluar dlm hati aku
Karim bin mahat iaitu bapakuu
hmm , andainyaa lah kan bapak aku tk kedekut mesti aku dpt merasa ap yg aku inginkan
bapak aku bnyak duit tapi tk thu lahh knp susah sgt nk bagi dkt aku
baru baru nihh dy dpt pingat kjadah dan dy ckp dpt duit lepastuhh nnti keje kerajaan dpt bonus
Hmmmm , dear Hj . Karim bin mahat can you spend a lot of money to me ?
jgnlh kedeku dgn adikk :/ bnyak bende adik nak merasa tau . hmm , bukan adik tk syukur apa ada
cume keinginan nihh tinggi sgt lahh ayah :/ hope nnti mase beli baju sch ayah kasi adik beli ap yg adik nakk kayy ?
ttbe jee mak aku call dy dah ad dpn brands outlet . aku cepat cepat ke sana .
aku dtg dpn mak aku jee Mak aku hulur duit mr20
akuu mcmm Hahhhh ?mak aku dgr ap aku monolog tdi :3
aku ckp tkpe tk pyah . i don't need that moneyy buat duit prg pasar esok pagi
then , dy suruh amibil lagi aku ckp pgg jee nnti adik nak keluar adik mintak duit kayy
then barulah dy simpan duit tdi .
hmm , ibu mmg memahami kadang kadang lahhh :S
dahhh lahh , sedihh kalau dikenangkann
btw , aku risau result PMR
kbye