Ahmuyyyyyy :*

Hello ?Hello ?Hello ?Testingg 1.2.3 OK!OK!
Nama kakak comel nihh Shaheeza Yulaika :) dia kelas 5PD '11 
Dia ni ketua rumah Biru IS THE BEST !!!!!!!!!!!!!!#biru dapat tempat pertama
dulu masa kita masuk asrama Ahmuyy pun ada jugakk XD dia baik dan cool gilakk
dia selalu usik kte tau . then , kteorg pernah tukar jam .
dia pakai jam baby kte dan kte pakai jam kilat dy 
Choooo Chuweetttt XD lol
then , bulan berapa entah Ahmuyy keluar host . dah tkd senior yg usik kte lagi .
Chooooo Chaaadddddd :/
the best moment with Ahmuyyy when she took my purse 
Lepastu mmg berusahalah kan nak dapatkan purse kita balik >,<
Ahmuyy pun perna bukak buku rahsia kita Goshhh !!!!!!!!!!!*rahsia eh Ahmuyy
Hahahahaha , Ahmuyy kte tk thu dah nak tulis apaaa :O 
Blank*___________________________________*
nih je yang termampu nak tulis Ahmuyy :)
Okayy , gonna miss Ahmuyyy :/ jaga diri kayy ?
Kbyee
sincerely ,
WanieYayahKar:)